Casals

18157603_810982839060033_164276287870989661_n

Aquest NADAL fem tallers els dies de vacances escolars del mes de desembrede i gener des d’el 22 al 5 de gener inclòs..

A partir d’ara a totes les classes del Planeta es seguirà el PROTOCOL DE HIGIÈNE recomenat per les autoritats sanitàries.

Obrim de 10h a 13h, podeu venir l’estona que vulgueu i afegir-vos al taller.

El preu és de 10€/h (+5 anys)

Els tallers, tot fent el Nadal el protagonista, treballen aquestes àrees artistiques:

COMIC, clàssic i manga. aprendrem a estructurar una història amb storyboards, a fer arguments i guions, a descriure personatges, a fer globos i vinyetes, i a dibuixar amb un estil personalitzat. Parlarem de Warhol, Liechtenstein, de les marques Marvel, Manga, Disney…

GRAFFITI, treballarem tècniques i suports urbans, convertim el taller en un mural i descobrim l’art d’aprofitar l’espai per a la creació. Ens introduirem en el treball d’artistes com Haring, Banksy, Nunca, Blu, Sixeart i molts més.

SKETCHING, la darrera moda és dibuixar al carrer o a casa, escenes quotidianes. Ho farem amb un format D5 i amb rotuladors i aquarel.les. Ens convertirem en Urban Sketchers i coneixerem els artistes més destacats del dibuix urbà.

RETRATS, de la mà de VanGogh, Hopper, Hockney, o Picasso, treballarem la figura humana i en especial el rostre. Farem un retrat dibuixat i un pintat amb acrílic, i qui s’atreveixi por fer-se un autoretrat mirant-se al mirall de l’estudi.

Paisatges, amb l’arribada del cap de setmana, pintarem els escenaris de montanya i de platja que més ens agradin, estudiarem composició i repassarem els artistes rellevants en tècniques de paisatge a l’oli.

Repassarem tots els moviments artístics (Pop Art, Vanguardia, Art Urbà Conceptual, Expressionisme,.,..) que tinguin a veure amb aquestes tècniques i que han estat protagonistes del segle XX i XXI.

Cada sessió serà diferent, així que si repetiu setmanes, no repetirem continguts!

Reserveu plaça escrivint un mail a planetabea@gmail.com o un whatsapp al 605 897 926